close

 

Листата на првокласни производи за здравјето кои ги носиме на полиците во аптеките, болниците и во вашите домови е голема и предолга за да ја објавиме во целост.

Низа на првокласни производи.

За Медис

Медис е фармацевтска компанија која пазарите на Централна Европа и Балканот ги снабдува со внимателно избрани лекови, додатоци во исхраната и медицинска опрема

Medis Awards

 Пријавите за меѓународниот конкурс Medis Awards 2018. се затворени.

 

 

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.