close
Почетна > За Медисовите е-новости

За Медисовите е-новости

На пријавените на е-новости на Медис на е-адреса ќе им испратиме квалитетни вести од областа за грижа за здравјето. Покрај корисните и актуелни здравствени информации на своите претплатници исто така им испраќаме известувања во врска со актуелните наградни игри/конкурси. На е-новости на Медис можете да се пријавите така што ќе ја впишете својата е-адреса во полето за нарачка, На таа адреса ќе ви испратиме порака за пријава која морате да ја потврдите. Ако не сакате повеќе да добивате е-новости од Медис, можете било кога да се одјавите.

Пример е-новости

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.