close
Почетна > Производи > Без рецепт

Без рецепт

Пред употреба внимателно прочитајте го упатството за лекот или медицинскиот производ.За информации во врска со индикациите, мерките на претпазливост и несаканите ефекти прашајте го својот лекар или фармацефт.

close

Gengigel

хијалуронска киселина

За воспалени и повредени непца, афти, парадонтитис (џебови во непцата), надразнети ткива во устата поради протези и при никнување на заби.

Упатство за употреба Gengigel

Упатство за употреба Gengigel први запчиња

www.gengigel.mk

Gengigel Facebook

close

Nailner

Nailner лак 2 во 1 (5 ml), Nailner пенкало 2 во 1 (4 ml)

Nailner содржи состојки кои делуваат на габичките на ноктите. Единствениот систем за апликација им овозможува на состојките да навлезат во ноктот и да се спротивстават на габичките во коренот на промените околу ноктот. Го заштитува новоизраснатиот нокт од инфекција.

www.nailner.mk »

close

Novalac

адаптирани млека

Универзални и специјални млечни формули за доенчиња со запек, зголемено враќање на храната, за доенчиња со колики и за обезбедување на долготрајна ситост на доенчињата.

www.novalac.mk

Novalac Facebook

close

WAYA Forte капсули

капсули за деца и возрасни

Кај акутна дијареа, за спречување на дијареа при употреба на антибиотици и кај функционална абдоминална болка.

close

WAYA капки

капки за новороденчиња, доенчиња и деца

Кај акутна дијареа, за спречување на дијареа при употреба на антибиотици и кај функционална абдоминална болка.

Медисови Е–новости
Се согласувам со условите за употреба.