close
Почетна > Производи > Без рецепт

Без рецепт

Пред употреба внимателно прочитајте го упатството за лекот или медицинскиот производ.За информации во врска со индикациите, мерките на претпазливост и несаканите ефекти прашајте го својот лекар или фармацефт.

close

Gengigel

хијалуронска киселина

За воспалени и повредени непца, афти, парадонтитис (џебови во непцата), надразнети ткива во устата поради протези и при никнување на заби.

Упатство за употреба Gengigel

Упатство за употреба Gengigel први запчиња

www.gengigel.mk

Gengigel Facebook

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.