close
Почетна > Производи > Без рецепт

Без рецепт

Пред употреба внимателно прочитајте го упатството за лекот или медицинскиот производ.За информации во врска со индикациите, мерките на претпазливост и несаканите ефекти прашајте го својот лекар или фармацефт.

close

Defendyl-Imunoglukan P4H

Имуноглукан збогатен со витамин Ц и цинк

Додаток на исхрана со природен полисахариден имуноглукан, витамин Ц и цинк, кои учествуваат во работата на имунолошкиот систем и ги заштитуваат келиите од оксидативен стрес. Витаминот Ц исто така помага и во намалување на заморот и исцрпеноста.

Упатство за употреба - капсули

Упатство за употреба - сируп

www.defendyl.mk »

Defendyl Facebook »

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.