close
Почетна > Производи > Без рецепт

Без рецепт

Пред употреба внимателно прочитајте го упатството за лекот или медицинскиот производ.За информации во врска со индикациите, мерките на претпазливост и несаканите ефекти прашајте го својот лекар или фармацефт.

close

WAYA D3 капки

капки за новороденчиња, доенчиња и деца

Единствени капки со пробиотик Lactobacillus rhamnosus GG и витамин Д3 во маслена суспензија, со што веројатноста за појава на грчеви кај новороденчиња и доенчиња е минимална.

Витаминот Д е неопходен за нормален раст и развој на коските кај деца и допринесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

close

WAYA Forte капсули

капсули за деца и возрасни

Кај акутна дијареа, за спречување на дијареа при употреба на антибиотици и кај функционална абдоминална болка.

close

WAYA капки

капки за новороденчиња, доенчиња и деца

Кај акутна дијареа, за спречување на дијареа при употреба на антибиотици и кај функционална абдоминална болка.

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.