close
Почетна > Производи > Без рецепт

Без рецепт

Пред употреба внимателно прочитајте го упатството за лекот или медицинскиот производ.За информации во врска со индикациите, мерките на претпазливост и несаканите ефекти прашајте го својот лекар или фармацефт.

close

Novalac

адаптирани млека

Универзални и специјални млечни формули за доенчиња со запек, зголемено враќање на храната, за доенчиња со колики и за обезбедување на долготрајна ситост на доенчињата.

www.novalac.mk

Novalac Facebook

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.