close
Почетна > Производи > На рецепт

На рецепт

close

Avonex

interferon beta-1a

close

Tecfidera

dimetilfumarat

close

Zyrtec

cetirizin

Zyrtec е анти-алергиски лек. Наменет е за употреба кај возрасни и деца постари од 6 години за:

  • олеснување на назални и окуларни симптоми на сезонски и хроничен алергиски ринит.
  • олеснување на симптомите од уртикарија.

Упатство за употреба - таблети

Упатство за употреба - перорален раствор

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.