close
Почетна > За медиуми > Новости

Новости

Оваа година даруваме радост

Ние Медисовци и нашите деца снимивме новогодишно видео за Вас. Средставата наменети за новогодишни честитки беа донирани на здружението Црвени Носеви.

Ви посакуваме многу здравје и среќа во новата година!

Медисови Е–новости
Се согласувам со условите за употреба.