close
Почетна > За медиуми > Новости

Новости

Играј во ритамот на здравјето во 2020!

Ритамот на срцето, ритамот на младоста, ритамот на сетилата, ритамот на зборовите, ритамот на музиката и ритамот на танцот ... Во новата година фатете го правиот и пред се здравиот ритам.

Медисови Е–новости
Изјавувам дека сум запознаен со Правилникот за заштита на правото на приватност.